SÖZDE ŞİKE DAVASI

Mahmut Uslu: İnşallah önümüzde daha güzel günler olacak

09 Ekim 2018 Salı 17:09

3 Temmuz süreciyle ilgili İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen yeniden yargılama davasında Başkanımız ve yöneticilerimiz için verilen beraat kararının ardından FB TV canlı yayınına bağlanan Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, 9 Ekim’in bir milat olacağını ve kendilerini çok daha güzel günlerin beklediğini belirtti. 

“Gözümüz aydın” diyerek sözlerine başlayan Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, “ 9 Ekim inşallah bir milat olacak. Çok önemli bir karar. Bugün orada özellikle birkaç tane savunmayı dinleseydiniz, ne kadar kumpastan geçtiğimizi çok net olarak bir kere daha görürdünüz. İnşallah önümüzde daha güzel günler olacak. Bütün Fenerbahçelilere armağan olsun” dedi.
 
“ Fenerbahçeliler kulübüne ,başkanına ve yöneticilerine sahip çıkmasalardı bu olaylar, buralara gelemezdi “diyen Mahmut Uslu, “Fenerbahçeli olarak bizim içimiz kan ağladı, çok acayip kumpas yapılmış insanları algı operasyonları ile inandırmışlar. Hem Türkiye’ye hem de Fenerbahçe’ye yazık olmuş. Başta Başkanımız olmak üzere bütün Fenerbahçeli kardeşlerimiz haybeye yatmışlar. İnşallah bunların acısını çıkarırız. Fenerbahçelileri bu arada kutlamak istiyorum. Fenerbahçeliler kulübüne başkanına yöneticilerine çıkmasalardı bu olaylar, buralara gelemezdi. Onun için hepimize armağan olsun, kulağımıza küpe olsun. İnşallah birlikteliğimiz devam eder.” şeklinde konuştu.