Uluslararası Eğitim Günü için taraftarımızla birlikte harekete geçiyor; Fenerbahçe Beko ile “Eğitim için biz de varız” diyoruz!

23 Ocak 2020 Perşembe 00:00

24 Ocak Uluslararası Eğitim Günü, EuroLeague kulüplerinin desteğiyle tüm Avrupa’da farklı etkinliklerle kutlanacak. Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Beko da bu anlamlı güne, farklı etkinliklerle destek verecek.

Uluslararası Eğitim Günü’ne, eğitimin hayatımızdaki önemine ve gelecek nesillere etkisine dikkat çekmek amacıyla 24 Ocak Cuma akşamı 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe Beko – AX Armani Exchange Milan mücadelesi öncesinde, salon etrafında belirli noktalara konumlandırılacak “toplama alanları” ile ihtiyaç sahibi okullar için kırtasiye malzemeleri toplanacaktır.

24 Ocak Cuma akşamı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda olacak taraftarlarımız, yapacakları kırtasiye malzemesi bağışlarıyla, ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilerin eğitimlerine de katkı sağlama fırsatı yakalayacaktır. 

Kırtasiye malzemeleri toplama alanları, Fenerbahçe Beko - AX Armani Exchange Milan maç gününde saat 18.00 itibarıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu doğu ve batı girişleri güvenlik kontrol noktalarına konumlandırılacak olup, taraftarlarımız Fener Ol ekiplerimizce yönlendirilecektir. 

24 Ocak Uluslararası Eğitim Günü kapsamında, mücadele öncesinde salonumuzda toplanacak kırtasiye malzemelerinin yanı sıra, karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün katkılarıyla ağırlayacağımız öğrenciler de salon içerisinde düzenlenecek etkinliklere katılma şansı elde edecektir.

Cuma akşamı Fenerbahçe Beko’ya her zaman olduğu gibi en güçlü desteği vereceğinden emin olduğumuz Büyük Fenerbahçe Taraftarının, ihtiyaç sahibi okullar ve çocuklar için hayata geçirdiğimiz bu adımda ortaya koyacakları destekle, yine fark yaratacağına inanıyoruz!