Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve İzmir’den gelen çocuklar konuğumuz oldu

21 Ocak 2020 Salı 00:00

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Çocuk Oyunla, Dünya Çocukla Büyür” sloganı ile yola çıkan Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği ‘Mendil Kapmaca ve Sek Sek Türkiye Şampiyonası’ nedeniyle Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve İzmir’den gelen çocuklar konuğumuz oldu.

Spor branşlarını tanımaya yönelik gerçekleştirilen program dahilinde öğrenciler, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt’ın ev sahipliğinde Fenerbahçe Spor Kulübü Amatör Şubelerinin ve antrenman alanlarının yer aldığı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizi gezdi. Tesislerimizde minik öğrenciler sırasıyla futbol sahaları, Atletizm, Masa Tenisi, Kürek, Yelken şubelerimiz ile basketbol ve voleybol salonlarını gezdi. Aynı zamanda Jimnastik Salonu, Sporcu Sağlık Birimi, Sporcu Rehabilitasyon Merkezi ve Kondisyon Salonu’nu da görme fırsatı yakalayan misafirlerimiz; daha sonra öğle yemeğinde bir araya geldi. Tesis ziyaretinin ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ve Fenerbahçe Müzesi’ni gezen kafile, Fenerbahçe tarihini yakından görme fırsatı da yakaladı.

Konuklarımız, bu ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt tarafından kendilerine hediye edilen Fenerbahçe atkılarını aldılar.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar, Burak Saltık

Basın Fotoğrafları