MASA TENİSİ

Masa Tenisi Erkek Takımımız kadrosunu güçlendirdi

07 Temmuz 2019 Pazar 16:52

Geçtiğimiz sezonu Masa Tenisi Süper Ligi’nde erkekler ve kadınlarda şampiyon olarak çifte kupayla noktalayan Masa Tenisi Şubemiz, kadrosunu Beşiktaş’ta forma giyen İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler ile güçlendirdi.

Genç transferlerimizden İbrahim Gündüz 3 kez Türkiye Ferdi Şampiyonu olurken, Talha Yiğenler ise 3 defa Ferdi Türkiye İkinciliği yaşadı. İkili ayrıca milli takımda çiftlerde 2018 U21 Avrupa Şampiyonası’nı birincilikle tamamladı.

İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler, Fenerbahçe’ye transfer oldukları için yaşadıkları mutluluğu Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Fenerbahçe’de oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu vurgulayan İbrahim Gündüz, “Bu formayı giymek için çok heyecanlıyım. İnşallah Fenerbahçe ile şampiyonlukları yaşamaya devam ederiz. Hedeflerimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk.” ifadelerini kullandı.

Çok büyük bir camiaya geldiklerinin farkında olduklarını belirten Talha Yiğenler, “Çok büyük bir camiadayız. Bunu farkında olarak çalışıp hedeflerimizi belirleyeceğiz. İyi bir sezon geçirip şampiyon olmayı istiyoruz.” dedi.

Masa Tenisi Şube Sorumlumuz Mesud Farahmand ise yeni transferlerimiz ile önümüzdeki sezonda da kupalar kaldırmak istediklerini ifade etti.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları