KÜREK

Genç Kürekçilerimizden Türkiye Şampiyonası’nda çifte zafer

29 Ağustos 2021 Pazar 12:01

Kürek Şubemiz, Sapanca’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda çifte zafer yaşadı. Kürekçilerimiz hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaştı.
 
Cengiz Tunçbilek Gençler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Sakarya/Sapanca-Kırkpınar mevkiinde 28-29 Ağustos tarihlerinde yapıldı.
 
Fenerbahçe Kürek Şubesi'nin sporcuları, Gençler Türkiye Şampiyonası'nda hem erkekler hem de kızlarda altı kategorinin beşinde şampiyonluğa ulaştı.
 
Kürek Şubemiz küçük kızlarda (U15) 300 puanla, yıldız kızlarda (U17) 270 puanla, yıldız erkeklerde (U17) 620 puanla, genç kızlarda (U19) 370, genç erkeklerde de (U19) 490 puanla şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahçemiz küçük erkeklerde ise üçüncü sırada yer aldı.

Yarışlardan sonra düzenlenen törende sporcularımız madalya ve kupalarını aldılar. Sporcularımız ve antrenörler kupa zaferini tezahüratlarla doyasıya kutladılar.
 
Kürek Şubemizin Sorumlusu Ozan Bayülken, antrenörler ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya çifte zaferi değerlendirerek elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları