KÜREK

Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’nda Yıldız Kız, Küçük Erkek ve Küçük Kız Takımlarımız Şampiyon oldu

09 Ağustos 2020 Pazar 14:34

Sakarya/Sapanca-Kırkpınar Mevkii’nde yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları, bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi. 30’a yakın kulüpten yaklaşık 400 sporcunun katıldığı yarışlarda Fenerbahçe Kürek Şubemiz, küçük erkek, küçük kız ve yıldız kızlarda şampiyon oldu. 

Yarışları, Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Fenerbahçe Kürek Şubemiz Sorumlusu Ozan Bayülken ve Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu da takip etti. 

Kürekçilerimiz, ikinci gün yarışları sonunda genç erkekler tek çifte, genç erkekler 4 tek, yıldız kız tek çifte, yıldız kız 2 çifte, genç kız 2 çifte, genç kız 4 tek, küçük kız tek çifte ve küçük kız 2 çifte yarışlarında birinci olurken genç erkekler 2 çifte, genç erkekler 4 çifte, genç kız tek çifte, genç kız 2 tek ve küçük erkekler 4 çiftede ikinci olarak yarışları tamamladı. Sporcularımız, gençler 2 tek, 8 tek ve küçük erkek 4 çifte yarılarındaysa üçüncülük elde etti. 

İki gün süren yarışlar sonunda 29 yarışın 14’ünü kazanan Fenerbahçe Kürek Şubemiz; küçük kızlarda 300, küçük erkeklerde 238, yıldız kızlarda da 300 puan toplayarak kupanın sahibi oldu. Fenerbahçemiz, genç kız ve genç erkek ile yıldız erkeklerde ikinci sıraya yerleşti. 

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları