KÜREK

Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan: Kürekçilerimizi yürekten kutluyorum

31 Ekim 2020 Cumartesi 19:40

Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, Sakarya Serdivan’da gerçekleştirilen ve Kürek Şubemizin kadınlarda ve erkeklerde şampiyonluğa ulaştığı Büyükler Türkiye Kupası Yarışları'nın ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
İlk olarak dün İzmir’de meydana gelen depremle ilgili konuşan Yöneticimiz Sevil Zeynep Becan, “Öncelikle bu sabaha İzmir’deki afet haberleri ve tekrar umutlarıyla uyandık. Ben buradan hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah çalışmalar iyi gider ve umutlarımız devam eder.” dedi.
 
Kadınlarda ve erkeklerde ulaştığımız Türkiye Kupası şampiyonluğuyla ilgiliyse Sevil Zeynep Becan, “Bugün sabah çok erken saatlerde buradaydık. Yarışmalar farklı bir formattaydı. 6000 metre planlanmıştı ancak 4000 metreye indirildi ve ertelendi. Gördüğünüz gibi akşam saatleri oldu. Bu spor çok ağır, hem doğa şartları söz konusu hem de performans sporu. Kadın ve erkek bütün kürekçilerimizi yürekten kutluyorum. Büyük bir mücadeleyle birinciliği elde ettiler. Biz de çok mutluyuz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Ayrıca şube yöneticimiz Ozan Beyi, tüm antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Büyük emek ama sonu böyle güzel kupa. Ben sizlere de çok teşekkür etmek istiyorum. Sabahtan bu yana buradasınız. Hava da çok serinledi. Tüm bu şartlarda bize büyük moral, büyük destek veriyorsunuz. Buradan Fenerbahçe Televizyonu ekibine yürekten sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” diye konuştu.