KULÜP

Fenerbahçe Token’dan Bir İlk: Avalanche Ağına Transferler Başladı!

25 Mart 2022 Cuma 12:30

Kulübümüzün resmi taraftar token’i Fenerbahçe Token, yeni iş birlikleri ve projelere hazırlanıyor.

Yakın zamanda duyurulacak gelişmelerin ilki hayata geçirildi. Bir ERC-20 token’i olan Fenerbahçe Token, 1 Mart tarihi itibariyle bağımsız bir ağ olan Avalanche ağına taşındı.

Piyasaya sürülmesinin ardından 1 saat içerisinde ön satışı tamamlanan ve rekor kıran Fenerbahçe Token sahiplerine sunduğu özel faydaların yanında teknolojik gelişimine de devam ediyor. İnşa edilen blok zincir köprüsü vasıtasıyla Avalanche ağına da transfer edilen Fenerbahçe Token’lar, Ethereum ağında yok edilmekte ve köprünün diğer tarafında denk bir varlık olarak alıcıya ulaştırılmaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Dijital Dönüşüm Ekibi Avalanche Summit’e Katıldı

Barcelona’da gerçekleşen; Avalanche’a katkıda bulunan, teknoloji geliştiren önde gelen teknoloji ve yazılım şirketleri, finans kuruluşları ve kanaat önderlerinin yer aldığı, birbirinden farklı kategorilerde panellerin de gerçekleştildiği Avalanche Summit, 22 Mart’ta Avalabs Kurucusu ve CEO’su Prof.Dr.Emin Gün Sirer’in açılış konuşması ile başladı.

Sektörden birçok önemli ismin yer aldığı, kripto ve blok zincir teknolojilerinin geleceğine dair önemli adımların konuşulduğu etkinlikte, Fenerbahçe Token ekibimiz de resmi görüşmelerde bulunmak üzere yer aldı.

Avalabs yetkilileri, teknoloji geliştiriciler ve yatırımcılarla görüşmelerde bulunan ekibimiz, Avalanche ağına taşınan Fenerbahçe Token’a dair adımlar attı.

Avalanche ağı’nda üretilecek yeni projeler ve iş birliğinin ilk resmi adımı olan blok zincir köprüsünden sembolik olarak geçirilen 100.000 adet Fenerbahçe Token, şu anda ağda bulunuyor. Taşınan bu token’lar, Ethereum ağında yakılarak imha edildi.

Yakın zamanda yerli ve global merkezi ve merkeziyetsiz borsa listelenmeleri ile ilgili yeni adımlar atacak olan Fenerbahçe Token ile ilgili en güncel bilgileri resmi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

FBTokenOfficial Twitter: https://twitter.com/fbtokenofficial

FBTokenOfficial Instagram: https://www.instagram.com/fbtokenofficial/