KULÜP

Yöneticilerimiz, tüzük tadil çalışmaları kapsamında Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizle bir araya geldi, üyelerimizin görüş ve önerilerini dinledi 

04 Aralık 2022 Pazar 17:57

Kulübümüzün tüzüğünün şeffaf, modern, çoğulcu demokrasi temelli, sade ve anlaşılır bir metin ile getirilen mali ve hukuki kriterlerle uyumlu teknik gereksinimleri karşılayan bir metin olması için süregelen tüzük tadil çalışmaları devam ediyor.
 
Bu çerçevede Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde düzenlenen bilgilendirme toplantısında Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizle bir araya geldi.
 
Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin önerilerinin dinlendiği, görüşlerinin alındığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.
 
Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin tüzük tadil çalışmaları ve değişiklik yapılması planlanan maddeler hakkında üyelerimize bilgi verirken, toplantıda Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin, Selma Altay Rodopman, Özgür Özaktaç ve Can Gebetaş ile kulüp avukatlarımız da hazır bulundu.

Basın Fotoğrafları