KULÜP

Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantımız gerçekleştirildi

31 Temmuz 2021 Cumartesi 11:09

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir online (internet üzerinden) gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesislerimizde YDK Başkanımız Vefa Küçük başkanlığında Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve YDK üyelerimizin fiziken katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı
 
YDK; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu, üye, taraftarlarımız ve vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan okunmasıyla başladı.
 
Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nın açılış konuşmasını YDK Başkanımız Vefa Küçük yaptı. Vefa Küçük'ün konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimleri tek tek okundu. Daha sonra Kulübümüzde 40., 50., 60., 70. ve 80. yılını dolduran üyelerimizin isimleri okundu ve üyelerimize plaketleri YDK Başkanımız Vefa Küçük ve Başkanımız Ali Koç tarafından takdim edildi.

YK Faaliyet Raporu okundu
 
Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı. Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu
 
Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Raporu, kürsüye gelen Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina okudu.

Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin kürsüye gelerek yaptıkları konuşmalarla süren toplantıda son olarak kürsüye gelen YDK Başkanımız Vefa Küçük ve Başkanımız Ali Koç, açıklamalar yaptı. Başkanımız Ali Koç'un açıklamaları için TIKLAYINIZ.
 
Son olarak Kulübümüz ile Fenerbahçe USA Derneği ve Sanatçı Burak Karavit’in ortak projesi olarak hayata geçen Vakt-i Fener tablosunun hayata geçiş süreci sanatçı Burak Karavit tarafından anlatıldı ve Vakt-i Fener tablosunda da yer alan eski futbolcularımızdan Şükrü Ersoy, kongre üyelerimiz tarafından alkışlandı.
 
Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları