KULÜP

Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları hakkında bilgi verdi

09 Eylül 2020 Çarşamba 19:18

Yöneticimiz İlker Dinçay, cuma günü başlayacak olan Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları hakkında Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.  

TARAFTARLARIMIZA YENİ BİR DENEYİM SUNACAĞIZ

Yeni sezonla birlikte başlayacak olan Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay,  “Daha önceden biz Fenerbahçe Efsanesi turlarını dışarıdan bir firmanın desteği ile yürütüyorduk. Pandemi sürecinde bu birlikteliğe son verdik. Bu süreçte kendi ekibimizi toplayarak, neler yapabiliriz, bu deneyimimizi nasıl artırabiliriz, taraftarlarımız için nasıl daha da güzelleştirebiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Sonuç olarak cuma günü yani 11 Eylül’de turlarımızı başlatıyoruz. Yeni deneyimler bizleri bekliyor. Eskisinden farklı şeyler de olacak. Taraftarlarımıza yeni bir deneyim sunacağız.” dedi.

PANDEMİYE ÖZEL DÜZENLEMELER YAPTIK

Pandemi önlemleri ile ilgili de Dinçay, “Bizim birazcık da bu turu başlatmamızın sebebi, bu süreçte maçlar da seyircisiz oynanması sebebiyle taraftarlarımız stadımızdan uzak kaldı. Biz istiyoruz ki taraftarlarımız bu vesileyle stadımızla yeniden buluşabilsin. Biz tüm önlemlerimizi alıyoruz, zaten stadımızın dezenfekten işlemleri yapılıyor. Biz de bir deneyim hazırladık ama tabi pandemiye özel düzenlemeler yaptık. Sayımızı epey azalttık. Hatta ben bunu taraftarlarımız için avantaj olarak görüyorum. Buraya geldikleri zaman küçük sayıdaki gruplarla çok daha güzel deneyimler yaşayacaklar. Rehberlerimizden çok daha interaktif bilgiler alma şansları olacak. Dolayısıyla bunu avantaja çevirmelerini tavsiye ediyorum. Pandemi sürecinde daha güzel deneyim olacak” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE BAŞKA HİÇBİR KULÜBÜN YAPAMAYACAĞI BİR DENEYİM

Tur kapsamında getirilen yeniliklerle ilgili de bilgi veren Yöneticimiz İlker Dinçay, “Farklı tur deneyimleri de ekledik. Öncelikle onlardan bahsetmek istiyorum. Artık eskisinden daha uzun bir turumuz da var. Buna farklı deneyimler getirdik. Yönetim locamızı, soyunma odalarımızı ayrıca rehberlerimizin vereceği bilgilerle tarihimizi daha detaylı öğrenebilecekleri bir turumuzda var.  Bunun dışında Türkiye’de başka hiçbir kulüpte yaşayamayacakları bir radyo televizyon turu deneyimi sunacağız. Burada tabii farklı bir deneyim de olacak. Örnek vermek gerekirse Fenerbahçe TV’nin stüdyolarında bir haber sunmanın deneyimini yaşayabilecekler ya da Radyo Fenerbahçe’nin mikrofonunun başına geçip burada bir sunum deneyimi yapıp bunların kayıtlarını bizden alabilecekler ve bu çok özel bir şey. Türkiye’de aynı zamanda başka hiçbir kulübün yapamayacağı bir deneyim.” açıklamasında bulundu.

SÜRPRİZLERİMİZ GELECEK

Yaşayan stat konsepti içerisinde kahvaltı organizasyonu gibi organizasyonların devamı gelecek mi? sorusuna da Dinçay, “Başkanımız da o gün bahsetmişti, bazı sürprizlerin olacağından. Bu ikinci basamak diyelim. Çok farklı deneyimler de gelecek. Az önce bahsettim, Türkiye’de hiç yaşanılmayacak bir deneyim var, Fenerbahçe TV’de. Ben biraz daha iddialı konuşayım; dünyada belki de olmayan deneyimleri yaşatacağız stadımızda taraftarlarımıza. Bu tarz sürprizlerimiz gelecek, emin olabilirler.” yanıtını verdi.

 Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, “Bilgi amaçlı söylüyorum; Fenerbahçe Efsanesi Turları web sitesinden veya burada gişemizden çeşitli turların biletlerini çeşitli fiyatlarla alıp bu deneyimle hem kulüplerine katkıda bulunabilirler hem de bu deneyimi yerinde yaşayabilirler" diye ekledi.
 

Basın Fotoğrafları