KULÜP

Okan Üniversitesi'nden Vedat Muriqi ve Eda Erdem Dündar'a ödül

05 Mart 2020 Perşembe 17:02

Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2019 Spor Ödülleri” üniversitenin Tuzla Kampüsü’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, “Yılın Futbolcusu” ödülü Vedat Muriqi’ye, “Yılın Sporcusu” ödülü de Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar’a verildi.

Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı, Futbol A Takımımızın golcü ismi Vedat Muriqi, Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar ile spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

'Yılın Sporcusu' seçilen Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Kaptanı Eda Erdem Dündar, “Acısıyla tatlısıyla voleybol dolu 20 yılı geride bırakıyorum ama ilk günkü heyecanı hala hissediyorum. Saha içinde ve dışında gösterdiğim mücadelenin bu şekilde ödüllendirilmesi benim için çok değerli.” ifadelerini kullandı.

Yılın Futbolcusu Ödülü’nün sahibi olan futbolcumuz Vedat Muriqi, “Çok maç gördüm ama ilk defa bu kadar heyecanlandım. Beni bu ödüle layık gördüğünüz için minnettarım. Gençlere biraz olsun örnek olabiliyorsam ne mutlu bana.” dedi.

Organizasyon koordinatörlüğünü İstanbul Okan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta’nın üstlendiği törende İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.

Organizasyon çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları