KULÜP

Kulübümüz ve GittiGidiyor e-ticarette iş birliği yapıyor

23 Kasım 2020 Pazartesi 10:02

Son dönemde dijital mecralarda yepyeni projelere imza atarak bu alanda da spor kulüpleri arasında bir ilki gerçekleştiren Kulübümüz, ‘Fenerbahçe Affiliate Marketing Projesi’ kapsamında, Türkiye’nin önde gelen pazaryeri GittiGidiyor ile önemli bir iş birliğine imza attı ve bu platformda taraftarlarıyla buluştu.

Dijital mecralarda son dönemde yeni bir oluşum içerisine giren ve iş birlikleri başlatan Kulübümüz, bu alana yatırım yapmaya devam ediyor.

‘Fenerbahçe Affiliate Marketing’ yani ‘Satış Ortaklığı Pazarlaması’ projesi ile Türkiye'de e-ticaretin gelişebilmesi için internet kullanıcılarına, güvenli ve keyifli bir alışveriş ortamı sunmak hedefiyle yola çıkan ve günümüzde dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan ve eBay ailesine katılan GittiGidiyor ile önemli bir anlaşmaya imza atan Kulübümüz, gücüne güç katarak bu önemli platformda da camiamızı taraftarlarıyla buluşturuyor.

Dijital dünyanın bir getirisi olarak kendi kanallarımızın yanı sıra online pazar yerlerinde de aynı deneyimi sunma amacıyla daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Kulübümüz, bu iş birliğiyle birlikte fark yaratan yenilikçi projelere imza atmış olacak.

Büyük Fenerbahçe taraftarına diyoruz ki; yüzlerce markayı ve milyonlarca ürünü içeren zengin ürün çeşitliliğiyle “Yaptığın her GittiGidiyor alışverişin ile Fenerbahçe’ye destek ol.”


LİNK: https://tinyurl.com/g-fenerbahce-3759