KULÜP

Fenerbahçe Üniversitesi tanıtım faaliyetlerine Bursa ve Balıkesir’de devam etti

04 Temmuz 2019 Perşembe 19:01

2019-2020 eğitim-öğretim yılında 5 fakülte 12 bölümüne öğrenci alacak olan Fenerbahçe Üniversitesi’nin tanıtım faaliyetleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, İstanbul’a en çok üniversite öğrencisi gönderen iller arasında yer alan Bursa ve Balıkesir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Bursa Valiliği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, daha sonra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yla bir araya geldi. Ziyaretlerinde, Fenerbahçe Üniversitesi’nin vizyonu, hedefleri, fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu; yüksek bursluluk oranlarıyla ve güçlü akademik kadrosuyla Bursalı ve Balıkesirli üniversite adayı gençleri Fenerbahçe Üniversitesi’ne katılmaya davet etti. Ziyaret kapsamında Bursa ve Balıkesir İl Milli Eğitim müdürlükleriyle de yapılan temaslarda üniversitemizin tanıtım materyalleri sunuldu.

Bursa ve Balıkesir’de faaliyette bulunan liselerin rehber öğretmenleri ve üniversite adaylarına erişim konusunda görüş alışverişinde bulunulurken, Bursa ve Balıkesir derneklerimizin başkanları Barış Karagöz ve Munci Sezai Yavuz da ziyaretlerde Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’ya eşlik etti.

Ayrıca Fenerbahçe Üniversitesi’nin eğitim elçisi olan derneklerimiz ve şubelerimizle bölgelerindeki tanıtım faaliyetleri ve iş birliğimiz konusunda görüşmeler de yapıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/