KULÜP

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ANTALYA’DA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:30

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, üniversitemizin bölümlerinin tanıtımı için Antalya’da öğrenci fuar organizasyonlarıyla bir araya geldi.
 
Program kapsamında ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi ve üniversitemizin akademik kadrosu, üniversite adayı öğrencilere tanıtıldı.
 
Antalya ziyareti kapsamında Rektörümüz Büyükuslu Antalyalı üniversite adayı ve ailelerine FBÜ hakkında seminer verdi. Ayrıca Anadolu Ajansı Rektör Büyükuslu’yla geniş kapsamlı röportaj yaptı.
 
Bünyesinde; Spor Bilimleri (Antrenörlük Bölümü),  Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim (Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya Bölümleri) ve İktisadi ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) fakülteleri bulunan üniversitemizle ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’nun gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları oldukça verimli geçerken, üniversitenin yüksek burs oranları, dijital dönüşüm felsefesi, akademik altyapı imkanları ile sosyal yaşam olanakları hakkında ayrıca bilgi paylaşımı yapıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/