KULÜP

Forma Sponsorumuz Avis ile Kulübümüzden Özel Etkinlik

10 Mayıs 2019 Cuma 18:15

Futbol A Takımımızın forma sponsoru Avis, İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneği ile birlikte başlattığı ve 2 yıldır devam eden “Aynı Dili Konuşuyoruz” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kulübümüz ile özel bir etkinlik düzenledi.

12 Mayıs İşitme ve Konuşma Engelliler Günü ve Anneler Günü çerçevesinde sponsorumuz Avis, Kulübümüzle birlikte işitme engelli annelere unutamayacakları bir gün hediye etti.  

Avis araçlarla kulübümüze gelen  anneler, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Avis Lounge alanında ağırlandı. “Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu”nun ardından sahaya çıkan misafirlerimiz birçok fotoğraf çekerek bu eşsiz anları ölümsüzleştirdi.

11 Mayıs Cumartesi günü devam edecek organizasyonda, anneler Fenerbahçe - Akhisarspor maçı öncesi Avis desteğiyle Kulübümüz tarafından bir kez daha ağırlanarak karşılaşmayı tribünlerimizden izleyecek. 

AVIS Türkiye Hakkında

Türkiye’nin mega otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv’in çatısı altında faaliyet gösteren global araç kiralama markası Avis, Türkiye’nin ilk araç kiralama markasıdır. Pazara giriş yaptığı 1974 yılından bu yana sektörünün lideri olan Avis Türkiye, ülkenin en yaygın araç kiralama ağına ve en geniş araç filosuna sahiptir. İlk ve öncü olmanın getirdiği sorumlulukla, geliştirdiği yeni konseptler ve iş birlikleriyle sektörün ve bu sektörü besleyen diğer sektörlerin gelişmesinde önemli katkı sağlamaktadır. 

Sağladığı müşteri memnuniyeti ile müşterileri tarafından zirvede tutulmakta ve ödüllerle başarılarını taçlandırmaktadır. Avis Türkiye, son on yıldır EMEA ülkeleri arasındaki (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) müşteri memnuniyeti sıralamasında birinciliğini korumaktadır. Otokoç Otomotiv Avis markası ile Türkiye dışında, Yunanistan, Azerbaycan, Kazakistan, K. Irak’ta hizmet vermektedir.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları