KULÜP

YÜKSEK DİVAN KURULU NİSAN AYI OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

27 Nisan 2019 Cumartesi 15:37

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Nisan Ayı Olağan toplantısı, Vefa Küçük başkanlığında, Başkanımız Ali Koç, Yöneticilerimiz ve Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin katılımıyla Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı. 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu ve taraftarlarımız ile vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan okunmasıyla toplantı başladı.

YDK açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, yoğun maç programı sebebiyle toplantıyı kısa tutmayı hedeflediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimizin isimleri tek tek okunurken, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan 60 kongre üyesi de tebrik edildi.  Kongre üyeliğinde 50. yılını dolduran YDK üyesi Atilla Büyük’e plaketini Başkanımız Ali Koç takdim etti.

Toplantıda Başkanımız Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam da mali konularla ilgili bilgi verdi.

Başkanımız Ali Koç'un konuşması: fenerbahce.org/haberler/kulup/2019/4/baskanimiz-ali-koc-un-ydk-toplantisindaki-aciklamalari

Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam'ın konuşması: fenerbahce.org/haberler/kulup/2019/4/baskan-yardimcimiz-burhan-karacam-mali-konular-hakkinda-aciklamalarda-bulundu

Denetim Kurulu Üyemiz Musa Erdemir tarafından Denetim Raporunun okunmasının ardından Yüksek Divan Kurulu üyeleri görüş ve önerilerini içeren konuşmalar yaptı. Toplantı Başkanımız Ali Koç’un tekrar kürsüye gelerek üyelere verdiği yanıtlarla tamamlandı.

Fotoğraflar: Burak Saltık 

Basın Fotoğrafları