KULÜP

Trabzonspor Maçı Futbol Ağırlama Paketleri Satışta

19 Nisan 2019 Cuma 12:06

 Fenerbahçemizin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin muhteşem atmosferinde oynayacağı maçları; özel konsept, sunumlar ve birbirinden farklı sürprizler eşliğinde izlemek için hazırlanan Futbol Ağırlama Paketleri, taraftarlarımızı eşsiz bir maç gününe davet ediyor.
 
Takımımızın, Trabzonspor ile 27 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçı için paket satışı devam ediyor. Futbol Ağırlama Paketleri’nin; Executive Box, Premium, Platin, Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor.
 
Önceki karşılaşmalarda Futbol Ağırlama Paketleri’nden satın alarak stadımıza gelen taraftarlarımız, maç öncesinde scoreboarddan paylaşılan fotoğrafları ile büyük bir heyecan yaşadı, lezzetli menüler eşliğinde ağırlandı, futbolcularımız ile fotoğraf çektirdi. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya gelen konuklarımız, unutulmaz anılara sahip oldu.
 
Siz de birbirinden özel sürprizler yaşamak, Samandıra’da futbolcularımız ile bir araya gelme şansı yakalamak, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’dan size özel mesaj almak gibi özel deneyimler yaşamak istiyorsanız Fenerbahçemizin Trabzonspor ile oynayacağı maçta, Futbol Ağırlama Paketleri için geç kalmadan yerinizi ayırtın!
 
Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: https://fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri 
 
Telefon: 0(216) 542 16 81
 
E-posta: agirlama@fenerbahce.org