KULÜP

17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu

15 Nisan 2019 Pazartesi 23:44

17. Türkiye Spor Ödülleri törenine İstanbul Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel ev sahipliği yaptı. Sporda vefa ve dostluk gecesi temasıyla gerçekleştirilen törene Yönetim Kurulu Üyelerimizden Acar Sertaç Komsuoğlu ve Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, Kadın Basketbol Takımımız oyuncularından Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz ve Merve Arı ile spor ve medya camiasından çok sayıda isim katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fenerbahçemiz ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu’nun anısına hazırlanan video paylaşıldı.

Birçok kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede kulübümüz de çok sayıda ödüle layık görüldü.

sportürkiye.com üzerinden yapılan oylama sonucunda Fenerbahçe Beko, “Yılın Basketbol Takımı” ödülünü kazandı. Takımımız adına ödülü Takım Menajerimiz Cenk Renda aldı.

Kadın Basketbol Takımımızın formasını giyen Tuğçe Canıtez de “Yılın Kadın Basketbocusu” seçildi. “Yılın Erkek Voleybolcusu” ödülü Erkek Voleybol Takımımızdan Emre Batur'un oldu. Ekibimizin Halkbank’la oynadığı maç için Ankara’da bulunan Emre Batur’un ödülünü annesi Münevver Batur aldı. 

“Yılın Kulüp Kanalı” ödülüne Fenerbahçe Televizyonu layık görüldü. Yönetim Kurulu Üyemiz Acar Sertaç Komsuoğlu ödülü alırken efsanemiz Can Bartu’yu andı.

Gecede kulübümüzün dev kampanyası “Fener ol” da “Yılın Spor Projesi” ödülünü kazandı. Kulübümüz adına ödülü alan Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Tankut Turnaoğlu kampanyanın tüm dünyaya örnek bir proje olmasını temenni ettiğini söyledi.

Fenerbahçemiz ve Türk futbolunun efsane ismi merhum Lefter Küçükandonyadis'e layık görülen “Efsane Sporcular” ödülünü Lefter'in torunu Özlem Katmer'e Fenerbahçemizin eski futbolcularından Ogün Altıparmak takdim etti.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları