KULÜP

Kongre Üyeliğine Geç Fenerbahçemizin Geleceğinde Söz Sahibi Ol!

01 Ekim 2019 Salı 11:00

Camiamız içinde söz sahibi konumunda bulunan değerli kongre üyelerimizin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün dünü, bugünü ve gelecekteki başarılarına katkıları önemli ve  büyüktür.

Fenerbahçe kongre üyeliği, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün geleceğinde söz sahibi olma hakkına sahip olmak ve alacağı kararlarda etkin rol almak demektir.

Asırlık bir çınar olan Kulübümüzün, daha katılımcı bir hale ulaşması için kongre üye sayımızın artması, geleceğimizin mimarları olan gençleri de içinde barındıran bir yapıya dönüşmesi önceliklerimizdendir.

Fenerbahçe’mizi oluşturan tüm üyelerimizin, Fenerbahçe’nin geleceğinde söz sahibi olmaları adına temsilci üyelerimiz için özel olarak hazırladığımız kongre üyeliğine geçiş  kampanyasını hayata geçiriyoruz.

Kampanyamız, 1 Ekim -31 Aralık 2019 tarihleri arasında sadece 3 ay süreyle geçerli olup; geçiş yapmak isteyen temsilci üyelerin anlaşmalı bankalarımız olan Yapı Kredi ya da Ziraat Bankası şubelerine başvurup, geçiş ücreti olan 8.000 TL için vade farksız 12 ay taksitli  “Fenerbahçe Üyelik Kredisi” başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Fenerbahçe üyelik kredisinin faiz masrafları ise kulüp tarafından karşılanacaktır.

Hedefimiz; gururla sahip olunan Fenerbahçe Kongre Üyeliği Kimliği ile Fenerbahçelilik sevgisini daha geniş kitlelere yaymak ve mevcut yapımızı her açıdan daha da güçlendirerek geçmişte sayısız başarılara imza atmış olan kulübümüzün gelecekteki başarılarına ortak olmaktır.

Fenerbahçe aidiyetinin göstergesi olan bu kimlik, her bir Fenerbahçeli’nin sahip olmak isteyeceği, kendinden sonraki nesillere gururla emanet edeceği eşsiz bir ayrıcalıktır.

Şimdi Temsilci Üyeliklerini Kongre Üyeliğine taşımak isteyen tüm üyelerimiz için başlattığımız ve yalnızca 3 ay sürecek olan Fenerbahçe Kongre Üyeliği’ne Geçiş Kampanyasına, tüm temsilci üyelerimizi bekliyoruz.

3 Adımda Kongre Üyeliğine Geçiş Süreci:

          1.    Temsilci üyelik kartınla, dilediğin Yapı Kredi ya da Ziraat Bankası şubesine giderek vade farksız 12 taksitle ödeyeceğin, 8.000 TL bedelli Fenerbahçe Üyelik  Kredisi işlemlerini tamamla,

          2.    https://www.fenerbahce.org/kulup/uyelik-ve-aidat-odeme/kulup-uyeligi adresinde yer alan ‘’Temsilci Üyelikten Kongre Üyeliğine Geçiş Dilekçesini’’ imzala,

          3.    Dilekçeni ve kredi dekontunu ister kulübe gelerek istersen de kulüp adresine* kargo ile göndererek Üye İlişkileri Sicil Departmanına ulaştır.

                Aynı gün içinde Kongre üyesi ol!

Kampanya Detayları:

         •    Kampanya  1 Ekim-31 Aralık 2019 tarihleri arasında sadece 3 ay süreyle geçerlidir.
         •    Kampanyadan, 1 Ekim 2019’a kadar üye olmuş temsilci üyelerimiz faydalanabilir.
         •    Anlaşmalı  bankalarımız, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ‘dır.
         •    Fenerbahçe üyelik kredisi sadece 8.000 TL  bedelli ve 12 ay vadeli olarak kullandırılacak olup, kredi masrafları** kulüp tarafından karşılanacaktır.

*Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bağdat Cad. No:2 34724 Kadıköy İstanbul
**Kredi ana para tutarının %0,5’i (binde beş) kredi tahsis ücreti olarak üye tarafından karşılanacaktır. Ziraat Bankası tarafından kullandırılacak kredilerde hayat sigortası yaptırılması zorunlu olup masrafı üyeye aittir.


Kampanya İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular