KULÜP

Futbol Ağırlama Paketleri misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

04 Aralık 2018 Salı 03:06

Fenerbahçe taraftarlarına yepyeni bir maç günü deneyimi yaşatmaya devam eden Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketleri kapsamında misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz.

Executive Box, Premium, Platin, Gold ile sunulan paketlerimiz Kasımpaşa ile oynadığımız karşılaşmada gerçekleştirildi. Paketlerin içeriğine göre bazı taraftarlar takım stada geldiğinde Berke Özer ve Barış Alıcı ile fotoğraf çektirdi.

Ağırlama paketleri fırsatından yararlanan taraftarlarımız Fuat Akyol ve Sandra Akyol çifti ile Uğur Güler ve Kerim Akıncı, Fenerium Tribünü’nde yer alan ağırlama salonunda Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Mustafa Kemal Danabaş ile bir araya geldi. Taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yiyerek, maçı bekledi.

Misafirlerimizin evllilik yıldönümü kutlandı 

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketi sahiplerinden Fuat ve Sandra Akyol’un evlilik yıldönümü kutlandı. Akyol çiftinin evlilik yıldönümü için pasta kesilirken, kutlamada Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Mustafa Kemal Danabaş da yer aldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/