KULÜP

"Öğretmenler Günü" hediyesi Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu oldu

30 Kasım 2018 Cuma 13:26

Fethi Gemuhoğlu İlköğretim Okulu’nda eğitim gören bir grup öğrenci, sınıf öğretmenleri İlker Tahsin Çopur ve Serkan Sağlam’a, “24 Kasım Öğretmenler Günü” hediyesi olarak Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu sürprizi yaptı.

Sabah saatlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne gelen 36 kişilik öğrenci grubu, Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turuna katıldı. Fenerbahçe Efsanesi ile hem mutlu bir gün geçiren hem de Fenerbahçe kültürünü yakından görüp tanıma fırsatını yakalayan öğrenciler, özel rehberler eşliğinde gerçekleştirilen tur kapsamında; Soyunma Odaları, Yönetim ve Basın Locaları, Canlı Yayın Anlatım Odası, Yedek Kulübesi gibi en merak edilen alanları gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.
Ardından konuklar, Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi; burada Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupaları dahil çeşitli branşlarda alınmış ödülleri inceledi. Misafirler, müze rehberlerinden şanlı Fenerbahçe tarihiyle ilgili bilgiler de edindi.

Yaklaşık 1 saat süren Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu'nun sonunda konuklara özel hazırlanmış katılım sertifikaları da verildi.

 

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları