KULÜP

Kulübümüzden Dinamo Zagreb yöneticilerine yemek

29 Kasım 2018 Perşembe 15:34

Kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında bu akşam 20.55'te karşılaşacağımız Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'in yöneticileri ile maçın UEFA delegelerine öğle yemeği verdi. 

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yemekte kulübümüzü Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Acar Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Kemal Danabaş, Metin Şen ve Ömer Okan temsil etti. Yemekte Dinamo Zagreb'den ise Kulüp Başkanı Mirko Barisic, Hırvat ekibinin yöneticileri Igor Kodzoman, Amra Petemel, Miroslav Rozic, Ognjen Naglic ile UEFA Delegesi Petr Fousek ve UEFA Güvenlik Sorumlusu Nikolay Shiryaev de yer aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Dinamo Zagreb Kulübü Başkanı Mirko Barisic ve  UEFA Delegesi Petr Fousek'e plaket takdim ederken, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş da Hırvatistan kulübünün başkanına arkasında isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti. Öte yandan Dinamo Zagreb Kulübü Başkanı Mirko Barisic de Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan'a plaket verdi.

Zagreb Kulübü Başkanı Mirko Barisic ile UEFA Delegesi Petr Fousek ayrıca kulübümüzün hatıra defterine günün anlam ve önemine ilişkin düşüncelerini yazdı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları