BASKETBOL

EuroLeague Final Four 2019 biletleri satışa çıkıyor

23 Ekim 2018 Salı 17:43

17-19 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Vitoria-Gasteiz şehrinin Fernando Buesa Arena’da ev sahipliği yapacağı Turkish Airlines Euroleague Final Four 2019 organizasyonu biletlerinin genel satışı 6 Kasım tarihinde başlıyor.

Genel satışta biletler, 6 Kasım Salı günü TSİ 14:00 itibariyle www.f4tickets.com sitesi üzerinden satışa açılacak.

Euroleague tarafından genel satış süreci öncesinde öncelikli ön satış (yalnızca ev sahibi şehrin temsilcisi Kirolbet Baskonia kombine sahipleri için) ve ön satış (EuroLeague takımları kombine kart sahipleri, EuroLeague TV üyeleri ve geçmiş yıllarda Final Four bileti almış taraftarlar için) süreçleri açılacaktır.

Yalnızca kombine kart sahiplerimize oldukça kısıtlı sayıda bilet imkanı tanıyacak ön satış süreci ise 31 Ekim Çarşamba günü TSİ 14:00’dan itibaren başlayacak ve 3 Kasım Cumartesi günü TSİ 02:00’a kadar sürecektir. Final Four biletleri ön satışı için gerekli olan şifreler, kombine kart sahiplerinin kombine alımlarında beyan ettikleri elektronik posta adreslerine yönlendirilecektir.

Final Four biletlerinin satış tarihleri ve detaylarıyla ilgili EuroLeague sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Öncelikli ön satış: 30 Ekim (TSİ 14:00) – 3 Kasım (TSİ 02:00) 
* Yalnızca Kirolbet Baskonia kombine sahipleri için

Ön satış: 31 Ekim (TSİ 14:00) – 3 Kasım (TSİ 02:00)
* Diğer EuroLeague takımları kombine kart sahipleri, EuroLeague TV üyeleri ve geçmiş yıllarda Final Four bileti almış taraftarlar

Genel Satış: 6 Kasım (TSİ 14:00) 

Final Four biletlerinin VIP, loca ve saha içi bölümleri için taraftarlarımız, f4tickets@euroleague.net adresine başvuruda bulunabilirler.