FUTBOL

Futbolcularımız Corendon Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi

18 Eylül 2022 Pazar 23:03

Futbolcularımız Diego Rossi, Gustavo Henrique, Enner Valencia, Willian Arao, Miguel Crespo ve Attila Szalai 5-0’lık Corendon Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
 
Diego Rossi: Doğru yoldayız ve bu yolda devam etmek istiyoruz
 
Yayıncı kuruluşa konuşan Diego Rossi maçla ilgili, “Takım kazandığı zaman mutlu oluyorsunuz. Bugün de takımım 3 puanı aldı ve iyi futbol oynadı. Bunun için mutluyum.” dedi.
 
Hedeflerle ilgili Rossi, “Hangi turnuvada oynayarak oynayalım oynadığımız her maçı kazanmak için oynuyoruz. Şu anda iki turnuvada da iyi gidiyoruz. Doğru yoldayız ve bu yolda devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Son olarak Diego Rossi, milli takımına çağırılmasını ise, “Her zaman ülkenizin formasını giymek büyük bir gururdur her futbolcu için. Ben de tekrar çağırıldığım için mutluyum. Benim için güzel bir mücadele olacak.” sözleriyle değerlendirdi.
 
Gustavo Henrique: Birbirimize özgüven aşılıyoruz daha iyi bir futbol oynayabilmek ve Fenerbahçe’yi istediği hedeflere ulaştırabilmek adına
 
Galibiyetten ötürü çok mutlu olduğunu belirten Gustavo, “Çok mutluyum. Kızım, ailem bana şans getiriyorlar. Bugün takıma katkı sağlamak benim için büyük mutluluk oldu. Onlar tribünde ben sahada Fenerbahçe’ye yardımcı olmaya çalıştık ve 3 puanı elde ettik.” dedi.
 
Gustavo yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları şu şekilde tamamladı: “Takım arkadaşlarımla beraber sahada performans gösterirken onlardan çok büyük bir güven alıyorum. Gün geçtikçe daha hızlı şekilde adapte olduğumu söyleyebilirim. Gün geçtikçe Türk futboluna adapte oluyorum ve takım arkadaşlarım bana her gün yardımcı oluyorlar, bana özgüven aşılıyorlar. Birbirimize özgüven aşılıyoruz daha iyi bir futbol oynayabilmek ve Fenerbahçe’yi istediği hedeflere ulaştırabilmek adına.”
 
 
Enner Valencia: Önemli bir maç kazandık, çok mutluyuz
 
Yayıncı kuruluşa konuşan Enner Valencia ise, “Biliyoruz ki aile hayattaki en önemli şey. Fenerbahçe’de de bu sezon büyük bir aile oluşturuyoruz. Her maç her idman bunu oluşturuyoruz. Önemli bir maç kazandık, çok mutluyuz. Bu sezon hedeflerimize ulaşabilmek için bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabii ki mutluyum ama beni asıl mutlu eden şey takımın kazanarak yoluna devam etmesi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, böyle devam etmek istiyoruz. Şimdi milli ara var, aradan sonra daha güçlü dönmek istiyoruz.” diye konuştu.
 
Futbolcularımız Willian Arao, Miguel Crespo, Attila Szalai ve Gustavo Henrique’nin Fenerbahçe TV’ye ve basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şu şekilde: