FUTBOL

Bruma, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

27 Haziran 2022 Pazartesi 14:38

Yeni transferlerimizden Portekizli oyuncu Bruma, sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenmanın ardından düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarının sorularından önce yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Bruma, “Yeni sezona hep birlikte başladık. Takım gerçekten çok iyi bir şekilde çalışıyor ve çalışmalarını çok sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu sezon ulaşmak istediklerimiz, hedeflerimiz var. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Adaptasyon sürecine dairse kısa bir değerlendirmede bulunan Portekizli futbolcu, “Sezona yeni başladık, henüz bir hafta oldu. Ben de tabii ki kendi potansiyelimi biliyorum. Benim için öncelik ve ilk hedef takıma yardım etmek. Yavaş yavaş %100’üme ulaşacağıma inanıyorum. Dediğim gibi henüz sezonun başındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürüyoruz. Bizim için önemli olan şey ilk resmi maça kadar en iyi şekilde hazır olmak. Bunun için de en üst seviyede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda yeni bir sistemle oynuyorum ve bu yeni sisteme alışmaya çalışıyorum. Yeni takım arkadaşlarım var, onlara da alışmam gerekiyor. Zaman ilerledikçe her şey yoluna girecektir diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Genç bir yaşta Türkiye’de forma giydiğini ancak şu an itibarıyla hem saha içinde hem de saha dışında olgun olduğuna değinen  Bruma, “Türkiye’ye ilk geldiğimde çok gençtim. Şu anda daha tecrübeliyim, daha fazla tecrübe kazandım. Hem saha içi hem de saha dışında daha olgunum. İyi bir yolda olduğumu düşünüyorum. Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürmek istiyorum.” dedi. 

Yıldız futbolcu, transfer sürecine dair soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

Transfer sürecimde hocamızdan bir telefon aldım. Kendisi bana, beni istediğini söyledi ve kulübün bu seneki hedeflerinden bahsetti. Ben de buraya gelmek istedim. Fenerbahçe zaten çok büyük bir kulüp. Ben de bu takıma yardım etmek için buradayım. Umarım bütün oyuncular en iyi performansında olur ve hedeflerimize ulaşırız.

En iyi şekilde çalıştığını ve hedeflerine ulaşmak istediğini ifade eden Bruma, sözlerini şöyle noktaladı:

Ben burada vaatler vermek istemiyorum. Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüp takımıma yardım etmek istiyorum. Hedeflerime ulaşmak istiyorum. Taraftarlarımız zaten benim oyun stilimi biliyorlar. Yavaş yavaş performansıma ulaşacağımı düşünüyorum. Bu konuda sakinim ve elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum.

Basın Fotoğrafları