FUTBOL

Futbolcularımız derbiyi değerlendirdi

02 Ekim 2022 Pazar 22:40

Futbolcularımız Ferdi Kadıoğlu, Lincoln Henrique ve Altay Bayındır, 0-0’lık Beşiktaş mücadelesine dair açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu: Buraya kazanmak için geldik ama maalesef bunu gerçekleştiremedik

Derbiye dair görüşlerini paylaşan Ferdi Kadıoğlu, “Açıkçası buraya kazanmak için geldik ama maalesef bunu gerçekleştiremedik. Futbolda eğer kazanamıyorsanız kaybetmemeniz gerekiyor, bana göre bu da önemliydi. Bugün deplasmandan 1 puan aldığımızı söyleyebilirim. Kötü bir netice değil, açıkçası ilk yarı çok fazla şans yaratmıştık. Dolayısıyla maçı ilk yarı koparabilirdik. Fakat ikinci yarı bizler açısından biraz daha zordu ama söylemiş olduğum gibi kaybetmedik. Perşembe günü oynayacağımız bir maç var. Şimdi ona hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Lincoln Henrique: Çalışmalarımızı her zaman kazanmak için sürdürüyoruz

Mücadeleyi değerlendiren Lincoln Henrique, “Buraya kazanmak için gelmiştik. Oynadığımız her maçı nerede olursa olsun kazanmak için oynuyoruz. Çalışmalarımızı her zaman kazanmak için sürdürüyoruz. Bugün istediğimiz sonucu alamadık ama derbilerde de 1 puan kötü diyemem. Dolayısıyla beraberlik de kötü bir sonuç değil.” dedi.

AEK Larnaca ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi grup müsabakasına dair de kısa bir değerlendirmede bulunan Lincoln, “Tıpkı diğer maçlar gibi o maç da zor bir maç olacak. Ama az önce de ifade ettiğim gibi biz çalışmalarımızı her zaman her maçımızı kazanmak için sürdürüyoruz. O maç için de çok iyi bir şekilde çalışacağız ve o maçı kazanmak için oynayacağız. Hedefimiz bu.” şeklinde konuştu.

Altay Bayındır: Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyoruz

Her maça aynı konsantrasyonla çıktıklarını dile getiren Kaptan Altay Bayındır, “Açıkçası üzgünüz. Buraya her maçta olduğu gibi 3 puan almaya geldik. Bizim için bir önceki haftadan farksız bir maçtı. Tabii ki derbi, ayrı bir atmosferi ve ayrı bir olayı var. Ama her maça aynı konsantrasyonla çıkıyoruz. Hocamızın söylediklerini, sahada mücadele ederek yansıtmaya çalıştık ki yer yer yansıttık. Maç içerisinde bazen bazı şeyler yaşayabiliyorsun. O nedenle bu maçtan hatalarımızı çıkarıp, derslerimizi alıp hocamızla beraber bir dahaki maça-Perşembe günü bir maçımız var- hazırlanacağız. Ardından lig maçına hazırlanacağız. Biz her maça rakibin kim olduğunun bir önemi olmaksızın kazanmak için çalışıyoruz, o mantalitedeyiz. Bizler, Fenerbahçe oyuncusuyuz, bunun bilincindeyiz. Mücadelemizle güçlü bir duruş sergilememiz gerekiyor. Bugün 3 puanı alamadığımız için mutsuzuz ama bundan sonrası için de derslerimizi çıkarıp elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

AEK Larnaca ile oynayacağımız Avrupa Ligi karşılaşmasını değerlendiren Altay Bayındır, “Biz, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, taraftarlarımızla iç içe olduğumuz sürece oyuncu grubu olarak da olumlu-olumsuz her şeye ki eleştirel anlamda söylüyorum, kulağımızı kapatıp sadece işimize odaklandığımız sürece başarılı olacağız. Herkes her şeyin bilincinde, nerede olduğunun bilincinde, ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. İyi bir hocamız var, o da elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Her gün toplantılarımız oluyor. Maç olsun antrenman olsun her detayı konuşup tartışıyoruz. Bu şekilde de devam edeceğiz. Bundan sonra alacağımız sonuçlar hem bizleri hem taraftarımızı, camiamızı sevindirici sonuçlar olur, çünkü çok önemli bir süreç içindeyiz.” diyerek sözlerini noktaladı.