FUTBOL

Futbolcularımız Demir Grup Sivasspor maçını değerlendirdi

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:24

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunun 23. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından oyuncularımız Miha Zajc ve İrfan Can Kahveci yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Miha Zajc: Daha iyi odaklanmalıyız ve en iyimizi göstermek adına savaşmaya devam etmeliyiz

Takımımızın tek golünü atan Miha Zajc, “Bizler açısından zor bir maçtı. İlk yarıda attığımız golün dışında ilk devrede 1-2 gol daha atabilirdik. İkinci yarı en iyi performansımızı ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum ama maç içinde mücadele etmeye devam ettik. Maçın sonlarına doğru galibiyeti getirmek adına yarattığımız şanslar vardı. Maç 1-1 bitti. Daha iyi odaklanmalıyız ve en iyimizi göstermek adına savaşmaya devam etmeliyiz. “ diye konuştu.
 
İrfan Can Kahveci: İlk yarıdaki gibi oynarsak iyi yoldayız
 
İrfan Can Kahveci ise, “Bu hafta Türkiye’nin en zorlu deplasmanlarından birindeydik. İki gün önce bir maç oynamıştık, saha da biraz ağırdı ama bunlar bahane değil. Maça iyi başladık. Her şey istediğimiz gibi gitti, çok pozisyona girdik. Gol dışında 2-3 net pozisyonumuz vardı. İkinci yarı Sivasspor gol bulmak için bastırdı, biz de onlara uyduk. İlk yarıdaki gibi oynarsak iyi yoldayız. İnşallah ilk yarıdaki gibi devam ederiz. İsmail hoca bizi çalıştırıyor. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilirsek maçları rahat alabiliriz. Bugün 1-0’dan sonra bulduğumuz 2-3 net pozisyonumuz vardı hem benim hem arkadaşlarımın. Bunları gol yapmamız lazım 3 puanı almak için. İnşallah diğer maçlarda bunları gol yapıp 3 puanı alırız.” dedi.