FUTBOL

Futbol Ağırlama Paketleri misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

24 Eylül 2021 Cuma 12:16

Bu sezon itibariyle yeniden satışı yapılmaya başlanan Futbol Ağırlama Paketleri, taraftarlarımıza benzersiz bir maç günü deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Fenerbahçemiz, Süper Lig’in 6. haftasında GZT Giresunspor’u konuk ederken, Premium Paket alan İzmirli taraftarlarımız Muammer Kaçar ve kızı Duru Kaçar, sunmuş olduğumuz ayrıcalıklar sayesinde bu özel günde stadımıza özel şoför ve araç ile gelme ayrıcalığını yaşarken; hem maçı izleme imkanına sahip oldular hem de yöneticilerimiz ve futbolcularımızla bir araya gelme şansını yakaladılar. Futbolcularımızdan Dimitris Pelkas ile bir araya gelerek fotoğraf çektirme imkanı bulan Muammer Kaçar ve kızı Duru Kaçar, daha sonra Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Yöneticimiz İlker Dinçay’la buluştu ve sohbet etti. YDK Başkanımız Küçük ve Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, ayrıca Muammer Kaçar’ın kulübümüze üyelik başvurusuna referans da oldu.

Öte yandan Platin Paket satın alarak takımımızın yanında olan Aydın Demir, Almanya’dan; Furkan Yaşa ise İstanbul’dan konuğumuz oldu. Platin paket sahibi taraftarlarımız,Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay ve eski futbolcumuz, futbol akademimizin mentörü Kemal Aslan’la da bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Futbol Ağırlama Paketleri’nin Executive Box, Premium, Platin, Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor. Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri

Basın Fotoğrafları