FUTBOL

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirdi

05 Aralık 2021 Pazar 22:05

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, 4-0 galibiyetimizle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının ardından yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:
 
“Oyuncuları tebrik etmemiz gerekiyor. Bugün hepsi harika bir performans gösterdi. Hem ilk 11 başlayanlar hem de oyuna sonradan girenler… İşte biz buyuz. Bugün kaliteli bir karakter sahaya koyduk. Birlikte olduğumuzu gösterdik, birlikte savaştık. Fenerbahçe’nin aile ruhunu gösterdik. Taraftarlar da bugün harikaydı. İhtiyacımız olan bir akşamdı. Hem taraftarlarımız için hem de oyuncularım için çok mutluyum.”

“Bizim şu anda yapmamız gereken maç maç bakmak. Önümüzde önce UEFA Avrupa Ligi maçı var. O maç bittikten sonra lig maçına bakacağız. Takımda şuanda gerçekten çok güzel bir birlik var. Bugün göstermiş olduğumuz ruhla, Fenerbahçe ruhunu aile ruhunu sahaya yansıtırsak, bugün savaştığımız gibi savaşırsak, bu maçlar çok daha kolay olacaktır. Hak ettiğimiz net bir galibiyetti. Şu anda yapmamız gereken şey, dinlenmek ve antrenmanımızı yapıp önümüzdeki maça hazırlanacağız.”
 
“Mutluyum, benim için en önemli olan şey birlik olmak.”

(Yedek kulübesi değişikliği) “Aslında şansla pek alakası yok. Biz oyuncu değişikliği yaparken çok fazla vakit kaybediyorduk. Mesafeden dolayı iletişimde sıkıntı  yaşayabiliyorduk. Bu yüzden bu değişikliği yapma gereği duyduk."