FUTBOL

Serdar Dursun’dan açıklamalar

29 Kasım 2021 Pazartesi 22:26

Göztepe karşısında golümüzü kaydeden Serdar Dursun, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesinde, “Mutlak 3 puan için gelmiştik İzmir’e. Zor bir maçtı, zor olacağını biliyorduk. İlk 20 dakika oyuna çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Sonra rakip biraz üstünlüğü aldı, kontra ataktan golü buldu. İkinci yarıya çok iyi başladık, golü bulduk. Sonra 10-15 dakika iyi bir baskımız vardı, golü bulabilirdik. Sonra oyunda git-geller oldu iki takım için de. Önemli bir maçtı. Trabzonspor’u yakalamak için mutlak 3 puan gerekliydi. 1 puan şu anki durum için çok kötü ama kafamızı kaldırmamız lazım. Önümüzde çok maç var. Takım olarak silkelenip, kendimize inanıp devam etmeliyiz.” diye konuştu.
 
Takımın hücum performansıyla ilgili soruya Serdar Dursun, “Oyuncular birbirine alışıyor. Ceza sahasına daha tehlikeli girebilirdik. Ceza sahasında çoğalamadık. İlk yarı ortalar yapmadık, sürekli arkaya oynadık. Devre arasında hocamız bunu dile getirdi; ‘ortalar yapın, ceza sahasına girin’ diye. İkinci yarı bunu yaptığımızı düşünüyorum ama tabii ki yenemezsen nedenlerini araman lazım. İlerleyen haftalarda hem ofansif hem defansif olarak takım halinde daha iyi oynamamız lazım.” cevabını verdi.
 
Serdar Dursun sözlerini şu şekilde tamamladı: “Birbirimizi hepimiz tanıyoruz. 1 Temmuz’dan beri hepimiz beraberiz. Uzun bir süre oldu. Tabii ki normal bu. Sürekli maç oynanıyor, 3 günde bir maç oynanıyor. Bazı oyuncular daha fazla oynuyor, bazı oyuncular kendini hazır tutmalı çünkü böyle fırsatlar gelince böyle büyük takımlarda oyuna giren oyuncular katkı sağlamalı. O yüzden herkes elinden geleni yapıp performansını üste çekmeli.