FUTBOL

Taraftarlarımızı, Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla stadımızda ağırladık

22 Ekim 2021 Cuma 12:10

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla misafirlerimizi stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz.
 
Futbol Ağırlama Paketlerimizden Fenerbahçe-Royal Antwerp maçı için Platin paket satın alan Furkan Yaşa ile Gold paket satın alan Sinan Dernek ve oğlu Tunay Dernek, Anıl Tutmaz, Engin Volkan Tanrıverdi, Ahmet Güneri Özsoy, Akif Ulaş Bilgiç, Bora Akın ve Onur Çakmak birbirinden özel sürprizler yaşadı.
 
Karşılama kokteyli ile başlayan ayrıcalıklar; maç esnasında özel hostes hizmeti ve Avis Lounge alanımızda bulunan açık büfe sunumuyla sürdü.
 
Ayrıca tüm misafirlerimiz Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman ve Ruşen Çetin ile bir araya geldi. Misafirlerimizle yakından ilgilenen yöneticilerimiz, bir süre sohbet edip fotoğraf da çektirdi.
 
Özel konsept ve sunumlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yedikten sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin muhteşem atmosferinde karşılaşmayı tribünden izledi.
 
Futbol Ağırlama Paketleri’nin Executive Box, Premium, Platin, Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor. Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri

Basın Fotoğrafları