FUTBOL

Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağımız maç için Futbol Ağırlama Paketlerinin satışı devam ediyor

22 Ekim 2021 Cuma 13:03

Taraftarlarımıza eşsiz bir maç günü deneyimi yaşatmak için hazırlanan Futbol Ağırlama Paketleri sayesinde Fenerbahçemizin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin muhteşem atmosferinde oynayacağı maçları; özel konsept sunumlar ve birbirinden farklı sürprizler eşliğinde izlemek için taraftarımızı stadımıza bekliyoruz.
 
Takımımızın, Süper Lig’in 10. haftasında 24 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Aytemiz Alanyaspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maç için ağırlama paketlerimiz satışta.
 
Birbirinden özel sürprizler yaşamak, Can Bartu Tesisleri’nde futbolcularımız ile bir araya gelme şansı yakalamak, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’dan size özel mail almak gibi özel deneyimler yaşamak istiyorsanız Fenerbahçemizin Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçta, Futbol Ağırlama Paketleri için geç kalmadan yerinizi ayırtın!
 
Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri
 
Not: Ülkemizin Covid-19 salgınıyla 1.5 yıldır verdiği mücadele kapsamında, toplum sağlığının en üst seviyede korunabilmesi amacıyla seyircilerin Stadyumlara Giriş Şartları yeniden belirlendi. Buna göre statların kapasitesinin %50’si oranında taraftar alımı gerçekleştirilmektedir.
 
Bu kapsamda, 2021-2022 futbol sezonu için TFF'nin Müsabakalarda Uygulanacak Covid-19 Tedbirlerine İlişkin Talimatı çerçevesinde Stadımızdaki yerini almak isteyen taraftarlarımız iki farklı uygulama ile takımımızın yanında olabilecekler:
 
-T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşılarını tamamlamış olmak,
 
-Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak şartıyla Stadımızdaki coşkuya ortak olabilecekler.
 
Bilet almak isteyen taraftarlarımızın HES KODU uygulamasındaki Ayarlar sekmesinde yer alan Risk Durumu, Aşı Durumu ve Hastalık Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olması gerekmektedir.
 
Konuyla ilgili detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.