FUTBOL

Teknik Direktörümüz Erol Bulut'tan Demir Grup Sivasspor maçı sonrası açıklamalar

21 Ocak 2021 Perşembe 22:39

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, 1-1 eşitlikle biten Demir Grup Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
İlk olarak maçı değerlendiren Erol hoca, “Zor D.G. Sivasspor deplasmanında 3 puan almak isterdik, 1 puan aldık. Tabii her puan bizim için önemli hele de böyle zor deplasmanda Sivasspor’a karşı.” dedi.
 
Yayıncı kuruluşla ilgili de konuşan Erol Bulut, “Burada söylemek istediğim başka bir şey var. Maçtan önce olsun, maçtan sonra olsun yayıncı kuruluşa flaşta konuştuğumuzda, bunlardan hiçbiri, biliyorsunuz yayınlanmıyor. Biz burada kendimizi en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe camiasına yanlış yapılan olaylar var. Bunu da yeterince, Başkanımız olsun, Sportif Direktörümüz olsun, biz olalım dile getiriyoruz. Bu değişmediği sürece bu tutum bu şekilde devam edecek.” değerlendirmesini yaptı.
 
Mesut Özil’le ilgili soru üzerine Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Bir karantina süreci var. O bittiğinde, ondan sonra her şey istediğimiz şekilde geliştiğinde aramıza en kısa zamanda katılacaktır. Zaten uzun bir süre bu karantinadan dolayı 10-12 gün çalışmadı. Aramıza geldiğinde 15-16 gün olacak. Yavaş yavaş antrenmanlara başlayacaktır. Zaten İngiltere’de antrenman yaptığını biliyorduk. Sadece maç eksiği var. En kısa zamanda kendisini sahalarda aramızda göreceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Erol Bulut, soğuk havayla ilgili olarak da, “Soğuk ilk 20-25 dakika etkiledi diye düşünüyorum. Alışma süreci biraz sürdü. Tabii eksiklerimiz bir hayli var. Onların da eksikliğini hissettik. Sakatlıktan çıkanlar oldu Sosa gibi. İlk maçına birkaç hafta sonra çıktı, yarım saat oynadı. Her zaman söylediğim gibi hiçbir bahaneye sığınmıyorum. Biz Fenerbahçe olarak 11 kişi sahaya çıktığımız zaman her maçı kazanmak için çıkıyoruz.” dedi.
 
Son olarak maçta sakatlanan Tisserand’ın sağlık durumuyla ilgili soruya Erol Bulut, “Tisserand’ın bir sakatlığı oldu. Tam net ne olduğunu bilmiyorum. Doktorumuzla görüşüp net bir bilgi alacağız.” yanıtını verdi.