FUTBOL

Teknik Direktörümüz Erol Bulut'tan açıklamalar

11 Ocak 2021 Pazartesi 18:45

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, 3-0’lık Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
 
Kurallar nedeniyle yayıncı kuruluşa konuştuğunu vurgulayan Erol Bulut, “Konuşmam uzamayacak. Maçtan önce ne dediysem onların devamı. Sonuçta kurallara uymamız gerektiğinden dolayı buradayız. Futbolcularımı performanslarından dolayı tek tek tebrik ediyorum. Bugünkü galibiyetimizi büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyoruz. Yolumuza inşallah bu şekilde devam ederiz.” dedi.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün zor bir deplasmandı. Hava şartları normal olmasa da yine Erzurum’a baktığımızda daha soğuk olduğu zamanlar oluyor. Bugün 4-5 derecede top oynadık. Hava şartları iyiydi, zemin biraz kötüydü. İstediğimiz oyunu ilk yarıda tam anlamıyla sahaya yansıtamasak da yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeye çalıştık. Birini değerlendirdik. İkinci yarıda daha çok istediğimiz oyunu gerçekleştirdik. Daha baskılı oynamaya çalıştık. Nitekim 2 ve 3’üncü golü atmış olduk. Kalemizde hemen hemen hiçbir pozisyon vermedik. Biraz farklı bir oyun olması gerekiyordu Erzurumspor’a karşı zeminin şartlarından dolayı. Akıllı oyun, 3 puan. Yolumuza 3 puanla devam ettiğimiz için, galip geldiğimiz için mutluyuz. Futbolcularımın hepsini tek tek tebrik ediyorum.
 
Sonuçta 1800 metrede top oynuyoruz. İstanbul farklı, diğer şehirler biraz daha farklı. Biz her anlamda bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Zaten sahada gösterdiğimiz performanstan belli oldu."