FUTBOL

Futbol A Takımımız kampa girdi

24 Ocak 2021 Pazar 19:54

Fenerbahçemiz, Süper Lig’in 21.haftasında 25 Ocak Pazartesi günü Hes Kablo Kayserispor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Dünyaca ünlü yeni transferimiz Mesut Özil de Samandıra Can Bartu Tesislerimize gelerek ilk antrenmanına çıktı.

Tesislerimize gelen Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Alper Pirşen, Selahattin Baki ve İletişim Direktörümüz Can Gebetaş da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde 18.00’da başlayan antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi. Isınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Gökhan Gönül ve Sinan Gümüş bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; Ferdi Kadıoğlu ve Marcel Tisserand’ın tedavisine devam edildi.

Futbol A Takımımız, bu antrenmanla Hes Kablo Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları