FUTBOL

Teknik Sorumlumuz Tahir Karapınar, Demir Grup Sivasspor maçını değerlendirdi

12 Temmuz 2020 Pazar 23:31

Teknik Sorumlumuz Tahir Karapınar, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.
 
İlk olarak karşılaşma hakkında düşüncelerini ifade eden Karapınar, “Çok zor bir süreç. Sonuçta mağlup olduk. Sivasspor’u kutluyoruz. Bu maçtan çok umutluyduk. Çok basit goller yedik. Takımımız sonuna kadar mücadele etti. Mücadele bakımından bir sıkıntımız yok. Rotasyonda sıkıntılarımız var. Bu da belli oluyor. Kazanamadık. Bundan sonra Beşiktaş maçına odaklanacağız. Tabii ki Avrupa hedefimizden uzaklaşıyoruz. Bütün takımlar aynı sıkıntıları yaşıyor. İnşallah Beşiktaş maçında seyircimize kendimizi affettiririz.” dedi.
 
Kalan iki hafta ile ilgili de konuşan Tahir Hoca, “Sonuçlar rakiplerimize de bize de bağlı. Son iki maçı inşallah kazanmak istiyoruz. Biz kazandığımızda yine iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz ama dediğim gibi zor bir süreç. Oyuncuları toparlamak zor. Defansif sıkıntılarımız var. Oyuncularımız eksik. İnşallah en iyi şekilde bitiririz.” ifadelerini kullandı.
 
İlk 11’de yer alan genç oyuncularımız Ferdi Kadıoğlu ve Ömer Faruk Beyaz’ın performanslarını da değerlendiren Tahir Karapınar, “Genç oyunculardan memnunuz. Ömer de iyi oynadı. Risk aldı. Korkmadı ve cesaretli oynadı. 1-1’i yakaladıktan sonra ikinci golü biz atsaydık farklı olurdu. Atamadık ve sonrasında taktik icabı Ömer’i çıkardık. Ferdi de Ömer de gereken riskleri alıyorlar. Mücadele de ediyorlar. Onlara bir şey diyemem.” şeklinde konuştu.

BASIN TOPLANTISI
 
“Final noktalarında olayı sonuçlandıramıyoruz. Mağlup olduk. Çok üzgünüz ve taraftarımızdan özür diliyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda telafi ederiz.”
 
“Alternatif bir kadromuz yok. Serdar cezalı olduğu için Ozan’ı oynattık. Orta sahada eksildik. Artık bunları yönetimimiz en iyi şekilde düşünür. Ona göre gerekli önlemleri alırlar.”
 
“Genç oyuncular Fenerbahçe’nin geleceği. Ben onlara güveniyorum. Zaten biliyorsunuz altyapı görevi için geldim. Gençlerin oynamasını çok istiyorum. Bu zamanlamayı iyi seçmek gerekiyordu. Önceki maçlarda küme düşme durumundaki takımlarla oynadık. O riski alamadık. Sonuçlar da bize yardım etmedi. Bu maçta Ömer Faruk ile başladık ama ondan iyi bir performans aldığımızı düşünüyorum. Genç yaşta risk aldı, koştu ve mücadele etti. Ferdi de bizim için önemli bir oyuncu. Bu oyuncuları kazandığımızı düşünüyorum. Artık gelecekte Fenerbahçe’nin iyi oyuncuları olacaklarını düşünüyorum.”