FUTBOL

Ozan Tufan: 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz

07 Temmuz 2020 Salı 21:40

Gençlerbirliği karşısında uzun süre stoper mevkiinde oynayan oyuncumuz Ozan Tufan, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan mili futbolcu,  şunları söyledi:

“Öncelikle bugün maça kötü başladık, istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Bizim de hedeflerimiz var. Bu maçı alsaydık daha farklı bir hal alabilirdi ama hedeflerimizden kopmadık. Bugünkü oyun bizim için hayal kırıklığı diyebilirim. Hem ofansif, hem de defansif anlamda sahada çok kötü bir Fenerbahçe vardı. Bu üzücüydü. Benim de stoper oynamam kendi isteğimle veya başka bir şeyle değil, Fenerbahçe’nin bugün o mevkide oyuncuya  ihtiyacı vardı. Bana söylediler, ben de geçtim, oynadım. Fenerbahçe için ben her şeyi yaparım. Zaten bunu da herkes biliyor. İyi oynarım, kötü oynarım hiç oraya takılmam ama hiç ikilettirmeden, o mevkide iyi oynadığımı da düşünüyorum. Oranın oyucusu olmayabilirim ama elimden geleni de yaptığımı düşünüyorum. Dediğim gibi bugün çok kötü başladık.  Buradan 1 puanla ayrılıyoruz. 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Tribünde taraftarımız yok. Onların eksikliğini yaşıyoruz. Havalar çok sıcak. Antrenmanda çalıştıklarımızı, istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Konsantre oluyoruz ama sahaya çıktığımızda problem çıkıyor. Belirli bir dakikadan sonra açılıyoruz. Olmaması gerekiyor fakat son haftalarda form düşüklüğü var. Umarım geri kalan maçlarda form düşüklüğünü ortadan kaldırabiliriz.”