FUTBOL

Ömer Faruk Beyaz: Sahaya taraftarlarımızla birlikte çıkmak istiyorum

25 Temmuz 2020 Cumartesi 23:55

Fenerbahçemizin genç oyuncularından Ömer Faruk Beyaz, Çaykur Rizespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Emre Belözoğlu’nun maçtan çıkarken kaptanlık pazubandını kendisine vermesiyle ilgili Ömer Faruk, “Çok büyük gurur. Emre ağabey çıkarken bana döndü ve direkt anladım. Daha öncesinde hiç söylememişti. Ben de çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Çok büyük bir şey. Emre Belözoğlu’nun yanında az süre olsa da bulunabilmek… Çok şey görüyorsun, çok şey öğreniyorsun. Avrupa’da her yerde çok büyük başarıları olan bir oyuncu, Fenerbahçe için çok büyük bir oyuncu. 39 yaşında, futbolu bırakıyor ve onunla aynı sahada ilk 11’de olmak çok büyük bir şey. Çok mutlu oldum. Maç öncesi toplandığımızda Emre ağabey bir konuşma yaptı. Dargınlık varsa hepsini giderdik. Hiçbir sorun olmadı. Maç da iyi geçti. Benim ilk 11çıktığım maçlar arasında ilk defa galibiyet aldık. Galibiyet çok başka bir şey. Son maç, artık herkes tatile çıkıyor. Güzel geçti, galibiyet ayrı bir mutluluk kattı.” değerlendirmesini yaptı.
 
Genç yaşta Fenerbahçe’nin kaptanlık pazubandını takmasıyla ilgiliyse Ömer Faruk, “Büyük gurur. 16 yaşımdayım. Fenerbahçe’de önümüzdeki yıl için daha fazla şans bulup inşallah bu virüs sorununu da gideririz. Taraftarlarımızla birlikte maça çıkamadım. Kadroya girmiştim ama maça çıkamadım. Taraftarlarımızla birlikte çıkmak istiyorum, görmek istiyorum, o anı yaşamak istiyorum.  Şu an da büyük mutluluk. 16 yaşında bir maçta Fenerbahçe kaptanı olabilmek bile büyük bir şey. İnşallah ileride daha iyi şeyler olacak.” şeklinde konuştu.