FUTBOL

Fenerbahçemiz, Göztepe’nin konuğu oluyor

17 Ekim 2020 Cumartesi 11:24

Fenerbahçemiz, Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe’ye konuk olacak. 18 Ekim Pazar günü İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
 
Ligde geride kalan 4 maçın 2'sini kazanan, 2'sinden de berabere ayrılan Fenerbahçemiz, haftaya 8 puanla ikinci sırada girdi. Lige Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetle başlayan Erol Bulut’un öğrencileri, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray ile golsüz berabere kalırken 4. hafta konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü ise 2-1’le geçti.
 
Göztepe ise Süper Lig'in ilk 4 haftasında bir galibiyet aldı, 3 kez berabere kaldı. İzmir temsilcisi, 6 puan ve averajla haftaya 8. sırada girdi.
 
Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan
 
Fenerbahçemiz ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Sarper Barış Saka.
 
Süper Lig'de 53. randevu
 
İki takım arasında geride kalan 52 maçtan 24'ünü Fenerbahçemiz, 8'ini Göztepe kazandı, 20 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gollerde de Fenerbahçe'nin, Göztepe'ye 79-36 üstünlüğü bulunuyor.
 
Geçen sezonun ilk yarısında İzmir'de yapılan müsabaka 2-2 berabere tamamlanmıştı. İkinci devre İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
 
İzmir'deki maçlar
 
İki takım İzmir'de 27. kez lig maçı oynayacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 8-6 üstünlüğü bulunuyor. İzmir'de 12 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 28, Göztepe ise 20 gol attı.