FUTBOL

Ferdi Kadıoğlu’nun maç sonu açıklamaları

14 Ocak 2020 Salı 23:01

Futbol A Takımımızın, Hes Kablo Kayserispor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Ferdi Kadıoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galip gelemediğimiz için mutsuz olduğunu vurgulayan Ferdi, “Bugün 90 dakika oynadığım için mutluyum ama galip gelemediğimiz için mutsuzum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Pozisyonlar yarattık. Benim de girdiğim pozisyonlar var. Gol atamadık. O açıdan mutlu değilim. Gol atacak şansları yakaladım ama biraz daha hızlı olmalıydım. Bu şansları değerlendiremedim. Ben her zaman en iyisini deniyorum. Dribbling olsun arkadaşlarıma pozisyon yaratmak olsun. Benim oyun tarzım bu şekilde.” dedi.

Kendisine gelen tekliflerin olduğuyla ilgili sorulan soruya Ferdi, “Bu konularla ilgili hiçbir şey duymadım. Menajerimden de bir şey duymadım. Konuyla ilgili bana gelen bir şey yok. Bunu kulübe ve menajerime sorabilirsiniz.” şeklinde yanıt verdi.

Yönetimimizin ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğine yönelik çıkan haberlere ilişkin Ferdi Kadıoğlu, “Böyle düşündükleri için mutluyum. Bana güvendiklerini gösteriyor. Beni de daha iyi hissettiriyor. Son haftalarda da oynamıştım. O anlamda da bana güvenlerinin arttığını düşünüyorum. Ben de aynı şekilde onlara güveniyorum.” ifadelerini kullandı.