FUTBOL

Altay Bayındır: Biz, hedefi şampiyonluk olan bir takımız

18 Ocak 2020 Cumartesi 22:30

Futbol A Takımımızın, Gaziantep Futbol Kulübü karşısındaki başarılı isimlerinden Altay Bayındır, galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü karşısındaki performansını değerlendirerek sözlerine başlayan Altay Bayıdır, “Açıkçası işimizi yaptık diyelim, daha doğrusu işimizi yapmaya çalıştık. Güzel bir kamp döneminin ardından Süper Lig’deki ikinci yarının ilk maçından ve özellikle de deplasmanda bu galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz. Hedefi olduğumuz bir takım olduğumuz için hiçbir şey bitmiş değil. Şu anda tabii ki de mutluyuz, sevinçliyiz ama haftaya bir maçımız daha var. Daha iyi çalışıp ve o maça da en iyi şekilde hazırlanıp 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah bu isteğimizi saha en iyi şekilde yansıtıp sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğu da elde etmiş oluruz.” dedi.

EURO 2020'de mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımızın kadrosunda olmayı çok istediğini de dile getiren başarılı kaleci, “Oynasan da oynamasan da milli takım kadrosunda bulunmak çok önemli ve çok değerlidir. Orada olmayı çok istiyorum. Tabii buna karar veren hocalarımız var. Bizim işimiz sahada en iyi performansı gösterip başka şeylere odaklanmamak. O yüzden iyi şeyler oldukça, sahaya iyi şeyler yansıttıkça her zaman orası da yakındır diye düşünüyorum. Sadece iyi çalışmak ve yaptığımız işe konsantre olmak gerekiyor. Ne olursa olsun, ne konuşulursa konuşulsun bugün iyi, ama yarın belki kötü bir şeyler olur. İnsanlar bir şeyler söylüyor ve bir şeyler konuşuyor. Kulakları yüzde yüz kapatıp, işimize en iyi şekilde konsantre olup inşallah oraya da gideriz.” diyerek sözlerini noktaladı.