FUTBOL

Volkan Ballı: Büyük taraftarımıza özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz

17 Temmuz 2019 Çarşamba 22:09

Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı, Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun fikstür çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulunan Volkan Ballı, yeni transferlerimiz Max Kruse ve Vedat Muriqi ile ilgili de açıklamalar yaptı. Her maçın zor olduğunun altını çizen Ballı, “Büyük taraftarımıza özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

İlk olarak genel sezon değerlendirmesi yapan İdari Menajerimiz Volkan Ballı, “Cemil Usta Sezonu tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olsun. Herkese başarılar diliyorum. Aynı geminin içerisindeyiz. İnşallah hepimiz için iyi bir sezon geçer. Futbolcularımız için sakatlıksız, kazasız, belasız, sportmenliğin, centilmenliğin ön planda olduğu, fair-play’in olduğu bir lig geçer. Hakem arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kısacası herkese başarılar…” dedi.

Transfer konusuyla ilgili sorulan sorulara ise Volkan Ballı, “Önemli transferler yaptık. Sayın Başkanımız ve transfer komitesi çalışmalarına hala devam ediyor. Eksik yerlere tamamlamalar gerçekleştirilecek. Lige en iyi şekilde, hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Geçen sene bizim için pek iyi bir sezon olmadı. Sezonun sonlarına doğru galibiyet serisi yakalayabildik. Bunu bu sene farklı bir boyuta getirip sezonun başından itibaren galibiyetler serisi alarak büyük taraftarımıza özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Bunun için de herkes çok çalışıyor ve çalışmaya devam edecek.” şeklinde cevap verdi.
 
Max Kruse ve Vedat Muriqi’nin kamp süreciyle ilgili soruyu ise Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı, “İki oyuncu da aslında çok kolay adapte oldular. Bunun sebeplerinden birisi Vedat Rizespor’daydı ve Türkiye ligini çok iyi biliyor, Türk insanını çok iyi tanıyor. Vedat bizden biri. Karakter olarak da çok iyi bir arkadaşımız. Ben takım menajeri olarak bize katılmasından dolayı son derece mutluyum. Takım bütünlüğü açısından onun katkısı çok fazla olacak. Karakteri iyi bir oyuncu. Max Kruse ise yarı Türk gibi. Çayı nasıl içtiğini gördünüz. Almanya’da Türk arkadaşları çok fazla. Bizim takımımızda da Almanya’da yetişmiş Almanya kökenli çok oyuncu var. Onun adaptasyonu da inanın 1-2 gün sürdü. Max Kruse ile ilgili de son derece memnunuz. Aynı zamanda da lider oyuncular.” şeklinde yanıtladı.

Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe için çok değerli bir oyuncu olduğunun da altını çizen Ballı, “Hem saha içinde hem saha dışında beraber çalışacağız. O bize saha içinde de saha dışında da çok büyük destek verecek. Onun aramıza katılması da bizim için büyük avantaj.” ifadelerine değindi.
 
Son olarak her maçın zor olduğunu belirten Volkan Ballı, “Geçen sene bunu hep beraber yaşadık. Daha önceki yıllarda da yaşadım. Türkiye liginde Anadolu takımları da son derece güçlü kadrolar kuruyorlar. O yüzden hiçbir maç kolay değil. İlk maçı içeride ligin yeni takımı Gazişehir Gaziantep ile oynayacağız. O maç da çok zor. İlk maçta taraftarlarımızla buluşmamız açısından, taraftarlarımızın desteği açısından önemli ama inanın her maç zor. Gazişehir Gaziantep maçıyla Trabzonspor maç arasında bir fark yok bence. Bütün maçlar aynı. Bu, her takım için geçerli.” diyerek sözlerini noktaladı.