FUTBOL

Harun Tekin’den galibiyet değerlendirmesi

20 Mayıs 2019 Pazartesi 23:19

Kalecimiz Harun Tekin, Erzurumspor galibiyetini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Zor bir karşılaşma olmasına rağmen takım olarak kenetlendiklerinin altını çizen Harun Tekin, “Zor bir karşılaşma oldu. Rakibimiz de zor durumdaydı ve mutlak kazanması gereken bir maçtı. Ama biz de iki haftadır kazanıyoruz. Ligi takım olarak iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz.  Buna kenetlenmiştik. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Kolay olmadı, zorlandık ama takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkesin ayağına sağlık. İnşallah önümüzdeki maçı da alı 4’te 4 yaparak sezonu kapatmak istiyoruz.” dedi.

Harun Tekin, sahaya atılan ve kendisine de isabet eden yabancı maddeler konusundaysa, “Maalesef bunların önüne geçemiyoruz. Ama onlara da hak veriyorum, düşmemeye oynuyorlar. Büyük ihtimalle düşecekler. Ancak yabancı madde atılmasa daha iyi olurdu.” açıklamasında bulundu.

Başarılı kaleci, sözlerini şu şekilde noktaladı:

Gördüğüm kart nedeniyle son maçta sahada olamayacağım. Bu nedenle üzgünüm. Takım çok yorgundu, takımın çıkmasını beklemek zorunda kaldım ve o sırada kart gördüm. Üzgünüm ama inşallah son maçı kim oynarsa oynasın kazanacağız. Bu sene bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Biz, son maçlara odaklanmıştık. 3’te 3 yaptık, son maçı da alarak bu şekilde tamamlamak istiyoruz."