FUTBOL

Tolgay Arslan: İyi oyunla hak ettiğimiz 3 puanı kazandık

02 Şubat 2019 Cumartesi 00:45

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Tolgay Arslan, Göztepe galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maçla ilgili konuşan Tolgay, “Takımı tebrik ediyorum, iyi oyunla hak ederek 3 puan kazandık. Kendi açımdan iyi bir maç oldu. 3,5 ay sonra sahalara geri döndüm. Yavaş yavaş bu takıma, bu kulübe adapte olmak istiyorum. Ayrıca taraftara çok teşekkür ediyorum, beni inanılmaz karşıladılar bugün. İki maç üst üste galibiyet aldık, küçük bir seri yakaladık. İnşallah bunun devamı gelir çünkü taraftar gerçekten bunu hak ediyor. Benim için çok duygusal bir gündü. Eşim, oğlum buradaydı. Onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Zor bir dönem geçirdim. Eminim bundan sonra her şey daha güzel olacak.” dedi.

Transfer süreciyle ilgiliyse Tolgay, “Ben Türkiye’ye ilk geldiğimde Türkiye’nin en büyük camiasının Fenerbahçe olduğunu hemen fark ettim. Eski takım arkadaşlarım, eski, futbolcular bana aynı şeyi söyledi ve kendim buna şahit oldum. Çok zor 3 ay geçirdim. Taraftar da beni böyle karşıladı. Son güne kadar dik durdum, sabrettim. İmzada ailem oradaydı, hiç unutmayacağım. Çok duygusal bir andı. Formayı giydikten sonra her şeyi bıraktım. Bugün çok mutluyum. İnşallah devamı gelir.” diye konuştu.

Tolgay Arslan sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “ Dün de demiştim. Beni zor dönemimde destekleyen Beşiktaş taraftarına da teşekkür ettim. Bu benim için yeni bir başlangıç. Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. İlk defa bugün yaptım bunu. Çünkü zor dönemden sonra bir taraftar seni böyle karşılarsa içinden başka duygular geliyor. Bu içimden geldi. Tabii ki tepki olacak. Ben bunun farkındayım ama çok doğru bir karar verdiğimi bugün bana gösterdi.”