FUTBOL

Vedat Muriqi: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

06 Aralık 2019 Cuma 23:21

Fenerbahçemizin golcü ismi Vedat Muriqi, Gençlerbirliği karşısında hak ettikleri bir galibiyete imza attıklarının altını çizdi.

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Vedat Muriqi, “Her zaman söylediğim bir şey var: benim gollerimden önce takımın kazanması çok daha önemli. Ben bu galibiyette asistle, golle skora katkı yaparsam daha da mutlu olurum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İkinci yarıda her ne kadar biraz da olsa oyundan kopsak da kaliteli ayaklarımızla sonuca gitmeyi bildik. Mutluyuz. Şimdi önümüzde Sivasspor deplasmanı var ve oradan da alacağımız 3 puanla derbiye hazırlanacağız.” dedi.

İkinci yarının son bölümünde oyundan çıkma nedenine ilişkin de konuşan Muriqi, “Arka adalemin ağırmasının sebeplerinden bir tanesi de, uzun zamandır takımla antrenmanlara çıkmıyordum. Bunu için daha önceden de uyarmışlardı. Evet, bileği koruyoruz ama başka yerlerden sıkıntı yaşayabiliriz demişlerdi. Kupa maçının ardından sonraki gün biraz ağrı hissettim ama dinlendirildim. Bunun bilincindeydik, o yüzden oyundan çıktığım dakikalarda kendini hissettirmeye başlayınca çok da fazla üstüne gitmek istemedim. Üstüne gitseydim daha kötü olabilirdi. Önümüzdeki haftaya kadar 7 günlük bir süre var, 2-3 gün içinde kendimi toparlayıp o maça da yüzde yüzümle çıkacağım diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.