FUTBOL

Taraftarlarımızı, Futbol Ağırlama Paketleri’nin ayrıcalıklarıyla stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz

07 Aralık 2019 Cumartesi 10:04

Fenerbahçe taraftarlarına yepyeni bir maç günü deneyimi yaşatmaya devam eden Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketleri kapsamında misafirlerimizi yeni sezon da stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz.

Executive Box, Premium, Platin ve Gold Futbol Ağırlama Paketleri'nden satın alan taraftarlarımız, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin muhteşem atmosferinde Gençlerbirliği maçını tribünden izledi.

Platin paketi alarak Almanya’dan gelen taraftarımız Sinan Yıldırım ve eşi ile Gold paket alan Mardinli taraftarımız Ramazan Altın, Fenerium Tribünü’nde yer alan Avis Lounge'da Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Tankut Turnaoğlu ve eski futbolcularımızdan Pierre Van Hoijdonk ile bir araya geldi. Misafirlerimizle yakından ilgilenen yöneticilerimiz ve eski oyuncumuz, bir süre sohbet edip, bu özel günün anısına fotoğraf da çektirdi.

Özel konsept ve sunumlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yedi ve ardından Gençlerbirliği maçını izledi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları