FUTBOL

Sadık Çiftpınar: Geriye düştükten sonraki istek ve arzumuz üst düzeydeydi

06 Aralık 2019 Cuma 23:44

Gençlerbirliği karşısında başarılı bir performans sergileyen Sadık Çiftpınar, galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Sadık Çiftpınar, “Kendi seyircimizin önünde, kendi evimizde böyle güzel bir galibiyet almak tabii ki çok önemliydi. Ligdeki hedefimize ulaşma adına geçen hafta içerisindeki kupa maçıyla beraber artık bir galibiyet serisine başlamak istiyorduk. Bugün de kazanmasını bildik. Özellikle takım olarak ilk yarı 1-0 geriye düşmemize rağmen yine tabi gole kadar 3-0 olacak maçta 1-0 geriye düştük. Sonrasında istek, arzu üst düzeydeydi ve ilk yarıyı 3-1 önde kapatmayı başardık. İkinci yarıda topa daha çok hakim olabilirdik ama psikolojik olarak mı gerçekten bize yakışmayan top kayıpları yaptık. Ama iyi yoldayız, çok iyi çalışıyoruz, herkes çok iyi niyetli. Ben de uzun bir süreden sonra formama kavuşup sahaya çıktım, taraftarlarımızın önündeydim. Takımıma katkı sağlamaya çalıştım, bu anlamda çok mutluyum. Kazanmamız da çok önemliydi. Bu galibiyette benim de payım varsa ne mutlu bana. Sivasspor deplasmanında da elimizden gelenin en iyisini yaparak bugün ligde başladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Çok çalışarak çok daha iyi bir seviyeye geleceklerinin altını çizen Sadık Çiftpınar, “Şanssızlıkları bir yerde kıracağımızı biliyoruz. Dediğim gibi 3-0 olacak maç ama rakip ilk pozisyonda golü buldu. Özellikle geriye dönüşlerde daha dikkatli olmamız lazım. Takım halinde savunmaya dönmemiz lazım.  Bunu da kendi aramızda konuşuyoruz. Hafta içerisinde de eksiklerimizi hocamızla izleyip göreceğiz. İyi yoldayız, çok iyi çalışıyoruz. Özellikle Emre ağabey başta olmak üzere takımın tecrübeli isimleri herkese yardımcı oluyorlar ve hep beraber takımın konsantrasyonunu üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz. Biz, çok iyi bir takımız ve birbirimize inanıp güveniyoruz. İnşallah şampiyonluk yolunda da emin adımlarla devam edip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” diyerek şampiyonluğu olan inancını da paylaştı.