FUTBOL

Deniz Türüç: Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz

03 Aralık 2019 Salı 23:32

Fenerbahçemizin, İstanbulspor karşısındaki galibiyet gollerinden birine imza atan Deniz Türüç, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Deniz Türüç, “Takım halinde yenmek önemli. Fenerbahçe kazanamadığı her maç sonunda negatif etki oluyor. O yüzden buradan 4-0’lık galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Bunu alışkanlık haline getirip cuma günkü maçı da kazanıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz.” dedi.

Her zaman hazır olmaya çalıştığını da ifade eden milli futbolcu, “Hoca nerede şans verirse orada oynamaya hazırım. Ben sadece 10 numara, kanatlarda, sol ya da sağ bekte oynayacağım diye bir şey yok. Ben her zaman her yerde oynamak için hazır olmaya çalışıyorum. Takım için nasıl faydalı olursam öyle oynarım. Çok çalışıyorum. Şans geldikçe de en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazen gol atıyorum, bazen asist yapıyorum. Bazen de asist yapamıyorum ama takım kazanıyor, önemli olan da bu. Takım oyunu çok önemli. İnşallah cuma günü 3 puanı alırız ki alacağımıza da inanıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.