FUTBOL

Nabil Dirar’dan açıklamalar

08 Kasım 2019 Cuma 23:59

Faslı oyuncumuz Nabil Dirar, Kasımpaşa galibiyetinin ardından basına açıklamalarda bulundu.
 
İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Dirar, "Bugün en iyi maçlarımızdan biri diyemem ama 3 puan için mutluyuz. Kayseri maçında çok pozisyona girmiştik ama golü atmayı başaramamıştık. Daha iyisini yaparak toplayacağımız maksimum puanı istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sakatlık döneminden çıkarak Kasımpaşa karşısında oynama şansı elde eden Nabil Dirar, “Tanrı'ya şükür geri döndüğüm için mutluyum. Sağlık ekibimize de teşekkür ediyorum. Bir ay sakat sakat oynadım. Bugün geri döndüğüm için mutluyum. Çalışarak geri döndüm ve ilk 11 olmasa da sahadaydım ve değerlendirdiğimi düşünüyorum. Gelecek için daha fazla çalışarak açıklarımı kapatacağım.” dedi.

Kulübümüzle iki senelik sözleşme uzatan Dirar, çok mutlu olduğunu dile getirdi ve sözlerini sürdürdü:

“Herkesin de bildiği gibi sahada mücadeleden kaçınmayan bir oyuncuyum. Çalışırsanız karşılığını alırsınız. Kulübümüz de benden mutlu, ben de 2 yıl uzattığım için mutluyum. Umarım daha güzel şeyleri beraber başarırız.”

Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını belirten Faslı oyuncumuz,“Bu haftaya kadar yeterince puan kaybettik. Belki rakibi küçümsedik belki de konsantrasyonumuz azdı. Bu hatalardan dolayı puan kaybettik. Bu hatalarımızı düzeltirsek eğer şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Fenerbahçemizin gerçek yüzünü göstereceğiz. Gollerimizi çoğunlukla kontradan yedik. Bunu da biraz konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum.” şeklinde konuştu.